Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
December 19, 2014, 06:26:42 am
Home Help Login Register
News: Zombie Master 2

Zombie Master  |  Zombie Master  |  Servers and Hosting  |  Topic: RTD not working. « previous next »
Pages: [1]
Author Topic: RTD not working.  (Read 2867 times)
Grove555
Poster

Posts: 21


« on: January 09, 2012, 04:23:23 am »

Hello zm members, i recently made a server with metamod and source mod on it, i have everything working fine including RTV, but RTD is not working for me. when i downloaded RTD, it came into 4 seperate folders which are..
Quote
Configs, plugins, scripting, and translations
i figured they go into the same folders int he sourcemod folder from each folder, is that correct? otherwise, where are the files supposed to be and how can i get it to work?
Emo Panda
Poster

Posts: 460


« Reply #1 on: January 09, 2012, 02:18:49 pm »

Do you even have SourceMod installed?
Holy Toaster
Poster

Posts: 2274



« Reply #2 on: January 09, 2012, 08:01:46 pm »

Hello zm members, i recently made a server with metamod and source mod on it,

Do you even read Panda? Or do you just regurgitate things you think are helpful?

Is there a readme with RTD you can consult at all Grove? You could always try googling, I presume ZM is similar to other games in how RTD would be installed.
Skull_Boy
Poster

Posts: 232

I'm in space.


« Reply #3 on: January 10, 2012, 06:21:47 am »

Rtd is cr*p. You're better off without it. Just keep rtv.
_L1pE_BR
Poster

Posts: 77



« Reply #4 on: January 11, 2012, 02:17:05 am »

Rtd is cr*p. You're better off without it. Just keep rtv.
QFT
|The High Commander|
Poster

Posts: 23


« Reply #5 on: January 20, 2012, 10:14:35 pm »

Hello zm members, i recently made a server with metamod and source mod on it, i have everything working fine including RTV, but RTD is not working for me. when i downloaded RTD, it came into 4 seperate folders which are..i figured they go into the same folders int he sourcemod folder from each folder, is that correct? otherwise, where are the files supposed to be and how can i get it to work?
Try this: go into your server's console and type in "load zmdice" or "load plugin zmdice",im not sure entirely.
Devil Mudger
Poster

Posts: 216


Bah Humbug


« Reply #6 on: January 21, 2012, 12:23:05 pm »

"sm plugins load <pluginname>" actually.

www.ZombieSurvivalists.com - ZomSu
ZombieSurvivalists.com | No Upgrades | United Kingdom  -  213.5.180.85:27015
Grove555
Poster

Posts: 21


« Reply #7 on: January 25, 2012, 09:01:20 pm »

i got it working guys, the name was different on some files and i had to change the name back to default for it to work..thanks for all the replies though.
Pages: [1]  
Zombie Master  |  Zombie Master  |  Servers and Hosting  |  Topic: RTD not working. « previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
Page created in 0.067 seconds with 20 queries.